İYİ Parti’de Erdek adayı değişti

İYİ Parti’de Erdek adayı değişti İYİ Parti Erdek Belediye Başkan adayı konusunda yaşanan gelişmeler, adaylık sürecinin yeniden düzenlenmesiyle sonuçlandı. Özlem Sarı’nın adaylığının Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından reddedilmesi sonrasında, İYİ Parti Erdek teşkilatı yeni bir aday belirlemek zorunda kaldı. Sarı’nın adaylığının reddedilme sebebi, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olması ve bu nedenle yasal...

İYİ Parti’de Erdek adayı değişti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’de Erdek adayı değişti

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, yeniden aday olarak gösterildi ve seçim kampanyasına liderlik etmek üzere belirlendi. Bu kararla birlikte, İYİ Parti’nin Erdek’teki aday belirsizliği sona erdi ve seçim sürecine odaklanma fırsatı buldu. Demir’in adaylığının onaylanmasıyla birlikte, parti içindeki huzursuzluk ve belirsizlik sona erdi ve seçim çalışmaları yeniden şekillendirildi.

Özlem Sarı’nın adaylık başvurusunun reddedilmesiyle ilgili olarak, YSK’ya yapılan itirazın sonuçsuz kalması, İYİ Parti’nin hızla yeni bir aday belirlemesi gerektiğini ortaya koydu.

Arif Demir’in tekrar aday gösterilmesiyle birlikte, İYİ Parti’nin Erdek ilçesinde seçim stratejileri ve hedefleri üzerinde odaklanması bekleniyor.

İYİ Parti’de Erdek adayı değişti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.